Inkijkje in het Pakket

Ik kan me voorstellen dat het lastig is om iets te bestellen zonder dat je nog heel goed weet wat het specifiek is.

Wat kun je nu eigenlijk verwachten van de PDF die je van ons krijgt?  In dit artikel kun je alles lezen over het pakket, de ervaringen en wat we exact voor jouw ruimte doen. Deze voorbeeld pagina's zijn voor een woonkamer. De andere pakketten hebben exact dezelfde opzet alleen dan dus voor een andere ruimte. 

Allereerst ontvang je een instructiemail met daarin exact wat wij van je nodig hebben. De belangrijkste vragen zijn 
1.Foto's van je ruimte
2. Jouw woonstijl 
3. Welke meubels wil je dat ik voor je shop?

We starten het pakket met foto's van jouw woning in de bestaande situatie en jouw specifieke woonwens. Vervolgens krijg je een pagina met Input van Mies. Dit is specifiek voor jouw ruimte, door Mies geschreven. 

We gaan vervolgens verder met een kleuradvies. Of je nu wilt verven of niet ;) Je kunt in de instructiemail zelf aangeven of je er voor open staat om te behangen. 
We geven daarna per muur aan wat jouw ruimte goed gaat doen. Hieronder wat voorbeelden. Ik heb de productcodes voor de voorbeelden even weggelaten :) Deze staan er in jouw plan uiteraard wel bij. Vervolgens gaan we verder met de shoppinglists. Iedereen krijgt een mooie lijst accessoires voor een opfrisser -  die past bij jouw gekozen woonstijl.  Hieronder een voorbeeld pagina. Je zult hier per gedeelte van je woning, passende accessoires vinden. Vaak (afhankelijk van jouw ruimte) zijn dit er ongeveer 8. Zo heb je ook nog opties waar je uit zou kunnen kiezen. 
Tenslotte gaan we verder met wat grotere Meubels. Deze heb je als het goed is zelf aangegeven. De meeste kiezen voor een eettafel, bank, salontafels (heel populair), vloerkleden, bedden etc. Maar dit kunnen bijvoorbeeld ook spiegels, muurdecoratie, opbergkasten etc zijn. Ik ga nav jou wens aan de slag om voor jouw woning de meubelen te shoppen. Door de huidige situatie zorg ik ervoor dat je alles online kunt bestellen. Onder de meeste producten kun je daarom ook linkjes vinden.  Hieronder kun je wederom een voorbeeld vinden. 


We sluiten daarna af met een dankwoord en een contact pagina. 
Gemiddeld bestaat een Online advies uit ongeveer 30 pagina's met Inspiratie. 
Zoals bovenaan al aangegeven zijn dit voorbeelden voor een woonkamer (refreshmyhome), Maar is dezelfde opzet ook beschikbaar voor jouw Gang, Tuin, Balkon en Slaapkamer.  Je kunt het pakket inmiddels tevens weggeven als cadeautje. Mijn doel is om interieuradvies toegankelijk te maken voor iedereen en jou met dit kleine pakket alle handvatten te geven om een leuke opfrisbeurt voor je woning te realiseren. Aangezien we ook kleuradvies en opgegeven meubels meenemen is het tevens heel goed te gebruiken in een nieuwe ruimte :). Hopelijk helpt dit artikel je om een wat beter beeld te krijgen bij het pakket. 

Ben je benieuwd welke leuke opfrisser wij voor jouw ruimte in gedachte hebben? Zou je weer eens een nieuwe vibe in jouw ruimte willen hebben? Klik dan HIER voor de pakketten. 

Mocht je vragen hebben kun je ons natuurlijk ook altijd mailen:
interieurvanmies@gmail.com

 

 

1 reactie

  • Hoi,

    Ik wil me graag aanmelden. Moet ik eerst een mail sturen of kan dat ook langs deze weg?

    Groetjes Gülhan

    Gulhan Ciftci

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd