Verschil in pakketten

Wat is nu het grote verschil tussen de online pakketten en het DESIGNMYHOME pakket die we aanbieden.
De online pakketten zijn een hele fijne start voor een goede opfrisbeurt met verven en behangen. Mocht je nu een stap verder willen dan kan je gebruik maken van het DESIGN pakket. Hieronder omschrijf ik de grote verschillen tussen de pakketten. 

1. Persoonlijk contact
Binnen het Design pakket zitten er allereerst 2 calls. In de eerste call van een uur kijken we via Facetime in jouw gekozen ruimte. Ik heb dan een aantal vragen voor je zodat ik voldoende informatie heb om een goed plan voor je te maken. De tweede call is de laatste vragenronde voor jou. Je hebt dan inmiddels jouw plan ontvangen en je kunt in deze ronde alle vragen stellen die je hebt. Deze call is ongeveer een half uur. Er is in de twee weken ook altijd ruimte voor contact over eventuele vragen van beide kanten. We zien het Design pakket echt als een samenwerking. Dit laatste is niet het geval bij de Online pakketten van 69,-. Je ontvangt het plan en daarmee is het traject afgelopen.  Mocht je behoefte hebben aan een huisbezoek dan rekenen we hier additioneel 100,- voor. Je kunt hierover mailen. 

2. Opstelling
Je ontvang voor je ruimte een 2D opstelling. We kijken exact hoe we jouw ruimte het beste kunnen benutten. We kijken hier naar de afmetingen, lichtinval en de meubels die je wilt meenemen in je light pakket. De online pakketten zijn puur en alleen voor de shoppinglists en verfkleuren. 

3. We gaan een stap verder
Wil je bijvoorbeeld een tekening voor een TV-wand, een keukenwand betegelen? Advies op een vloer? Echt creatieve oplossingen op bepaalde woonproblemen dan kan je dat allemaal aangeven bij het Design pakket. Ook deze elementen zitten allemaal niet in de online pakketten. 

4. Persoonlijke moodboards
Per specifieke ruimte (bijvoorbeeld de eethoek, keuken, zithoek etc) krijg je apart een moodboard voor jouw ruimte. Bij de online pakketten zijn het moodboards voor de gehele ruimte (bijvoorbeeld woonkamer -refreshmyhome, Gang - refershmyhallway, Tuin - refreshmygarden) 

Hopelijk heb je zo een beter idee wat de grote verschillen zijn tussen de verschillende pakketten. Mocht je een stap verder willen? Klik dan HIER voor het Design pakket. We zien ook vaak dat er een combinatie gemaakt wordt tussen het Design pakket en bv Refreshmygarden

Mocht je verder nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met ons via:
interieurvanmies@gmail.com  

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd