Tuin Inspiratie


Elk jaar begint het weer te kriebelen. We willen toch net wat anders met de tuin!
Zo is dat ook bij mij het geval.  We hebben inmiddels een mooie tuinset en krijg hier heel veel vragen over. Zoals eerder aangegeven op de stories hebben wij een set van Wehkamp (al drie jaar) en zijn er super tevreden over.  Bij deze een aantal tips van waar je op moet letten bij een tuinset en welke sets wij ook zouden uitkiezen hier in huis. 

1. Maat
Let erop dat je ervoor zorgt dat je een bank kiest die perfect in jouw tuin past. Je hebt eigenlijk twee keuzes. Een mooie hoek of een rechte (speelse) bank. 
Denk er bijvoorbeeld ook aan om naast de bank een mooie plant neer te zetten. 

2.  Kleur
Wij houden echt van een tegenstelling in kleur (denk aan een zwarte schutting en lichte kussens).  Kijk hier ook naar de kleuren die je in huis hebt. Als je er voor zorgt dat deze kleuren mooi matchen met elkaar, dan zorg je er ook voor dat je binnen naar buiten laat doorlopen. Je kunt altijd voor een lichte kleur kiezen en decoreren met accentkleur die je thuis hebt 

3. Kussens
Ik vind het heel fijn dat we de kussens kunnen afnemen en af en toe eens kunnen wassen. Wij zijn voor een lichte variant gegaan dus het komt echt wel eens voor dat ik wat mors, een vogel op de kussens kakt of onze Corgi hond met vieze pootjes besluit bij ons te komen zitten. 

4. Verzorging
Het hout wat wij hebben (en ook veel van de shoptips die je zo gaat zien) heeft wel wat verzorging nodig. We reinigen hem elk jaar en olieen de bank dan direct in. 
Ik vind het hout echt ontzettend prachtig dus doe het met alle liefde, maar mocht je dit niet willen dan kan je wellicht beter naar een ander materiaal kijken. In de avond hebben we er altijd een hoes overheen. Soms halen we de kussens ook wel eens binnen met heel slecht weer. 

Al met al moet ik echt zeggen dat we ontzettend blij zijn met de keuze en er al 3 jaar heel gelukkig op zitten. We gebruiken de set overdag om lekker te lezen en nu ook te werken en we drinken er in de avond s'avonds met een dekentje en lichtjes nog een drankje. Het verlengt echt onze woonkamer naar buiten. Onze set is helaas al uitverkocht maar ik heb hieronder een aantal sets neergezet die ik ook zo bij ons zou plaatsen. Ik hou het dus even bij Wehkamp omdat wij hier dus een goede ervaring mee hebben. Ze zijn ook nog eens in de sale en gaan elke keer heel snel. Dus mocht je er 1 zien, wacht dan niet te lang :). 

1. Loungeset Vilena  (Klik op de titel om naar het product te gaan)
5
29,- 

Van hetzelfde hout gesneden als die van ons. Kussens zijn ook afneembaar. Stijl hem net zoals hier met een mooie plant. 

2. Loungeset Santana (Klik op de titel om naar het product te gaan)
899,-

3. Loungeset Libreros
899,-

Dit zijn mijn absolute favorieten!
Happy shopping, 

Liefs, 
Mies