Sit Back and Relax: Hier een aantal makkelijke interieurtips!

Wil je graag een mooi huis, maar zie je op tegen een tour naar allerlei woonmalls? Ik snap je!


Ik hou helemaal niet van drukte en trek me dan het liefste zelfs een beetje terug. Zeker in Amsterdam is het een crime om te shoppen in het weekend. Halleluja voor het online shoppen!

 Je moet er maar van houden. Shoppen! Tegenwoordig ben ik langzaamaan steeds meer overgestapt op het online shoppen. Zo ook voor Interieur. Het is wat gemakkelijker vergelijken en ik kan het direct thuis zien. Ideaal! De meeste opdrachten die ik doe zijn tegenwoordig ook gewoon online!  Ik heb daarom een paar favoriete shops voor je op een rij gezet :). Hier haal ik heel vaak mijn interieurs vandaan. 

www.zarahome.nl
Check hier vooral de tafellampen!
www.henm.nl/home 
Hier haal ik vaak kussens vandaan
www.made.com
www.wehkamp.nl
Hier hebben we veel tuin meubelen vandaan gehaald
www.ikea.nl
We hacken aan de lopende band mooie producten. Zeker voor het opruimen blijft het onze favoriet!
www.marktplaats.nl
Hier koop ik voor veel projecten salontafels ( ook die van ons komen hier vandaan)